Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

To 13ο Τραγούδι της 13ης σελίδας !!!

Σήμερα ήθελα να ανεβάσω ένα post στο Blues Hand. Το Social Activity μου τις τελευταίες ημέρες έχει εξαντληθεί και αναλωθεί στα περί κρίσης με αποτέλεσμα η μιζέρια να με κυκλώνει επικίνδυνα.
Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι που να δένει με τη διάθεση μου αλλά εις μάτην…
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να ανατρέξω στη λίστα με τα αγαπημένα μου στο youtube. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν κάπου στα 1000 Videos εκ των οποίων τα 996 είναι μουσικά Clips.
Επειδή όμως και πάλι δε μπορούσα να επιλέξω, είπα ότι θα πάω στη δέκατη τρίτη σελίδα των αγαπημένων μου και θα επιλέξω το δέκατο τρίτο κομμάτι. Και όντως έπεσα διάνα… Μια απίστευτη Ελληνική Rock μπάντα με Αγγλικό στίχο… Ο Johny Βαβούρας και ο Γιάννης Δρόλαπας είναι οι Vavoura Band... Και το κομμάτι μία απίστευτη ροκιά με τίτλο Alcatraz…Και μιας και καταπιάστηκα, ας παραθέσω και μερικά κομμάτια ακόμη. Το Επόμενο με τίτλο Vana G VanaΚαι για τη συνέχεια το All time Classic All Alone… Γενναίες και γενναίες παίδων Ελλήνων ξεκινούν τα πρώτα τους κιθαριστικά βήματα με αυτό το ριφ…To 1982 οι Vavoura band κυκλοφορούν ένα δίσκο με μουσικά θέματα των ιδίων που ακούστηκαν σε ταινίες. Τίτλος του LP τώρα το λένε Ethnic. Από την υπόθεση Παγκρατίδη ακούμε τον δρόμο του φεγγαριού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: