Σάββατο, 22 Μαρτίου 2008

Stevie Ray Vaughan and Jeff Healey - Look at Little Sister

Ένα Post το οποίο μεταφέρεται από ένα υπό κατάργηση Blog.
To Post αυτό δημοσιεύτηκε στις 31/01/2008. Δυστυχώς στις 2 Μαρτίου του 2008 ο Jeff Healey έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
Ο Jeff Healey γεννήθηκε στο Toronto του Ontario (Καναδάς) στις 25 Μαρτίου του 1966. Σε ηλικία 8 μηνών έχασε ολοκληρωτικά την όραση του από μία σπάνια μορφή καρκίνου στα μάτια.
Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία τριών μόλις ετών ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, αναπτύσσοντας μία πολύ ιδιαίτερη τεχνική.
Στα 17 του χρόνια δημιούργησε τη πρώτη του Blues μπάντα παίζοντας σε διάφορα τοπικά clubs. Το όνομα της μπάντας ήταν band Blue Direction.
Το 1988 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο See The Light.
Η δισκογραφία του είναι:
· 1988: See the Light
· 1989: Road House Soundtrack
· 1990: Hell to Pay
· 1992: Feel This
· 1995: Cover to Cover
· 2000: Get Me Some
· 2002: Among Friends
· 2004: Adventures in Jazzland
· 2005: The Jeff Healey Band Live at Montreux 1999
· 2006: It's Tight Like That
· 2008: Mess of Blues
Στο Παρόν Video ο Jeff Healey Εμφανίζεται με τον Stevie Ray Vaughan (θα ακολουθήσει κάποια στιγμή ειδικό αφιέρωμα) σε ένα τραγούδι του τελευταίου με τίτλο Look at Little Sister.



Hey, hey, hey, hey, hey mama look at little sis
Out in the backyard....Playin' like this
Hey, hey, hey, hey, hey, hey....Look at little sister
Hey hey hey hey....Look at little sister

What about the neighbors....What they gonna say
Stop little sister....gettin' carried away
Hey hey hey....Look at little sister
Hey hey hey hey....Look at little sister

Shakin' like a tree....Rollin' like a log
Shakin' and a rollin' now....That ain't all
Hey hey hey....Look at little sister
Hey hey hey hey....Look at little sister

Shakin' like a tree....Rollin' like a log
Shakin' and a rollin' now....That ain't all
Hey hey hey....Look at little sister
Hey hey hey hey....Look at little sister

What about the neighbors....What they gonna say
Stop little sister....gettin' carried away
Hey hey hey....Look at little sister
Hey hey hey hey....Look at little sister

2 σχόλια:

giati_baba? είπε...

Καλορίζικο!!!!

chmarni είπε...

Άντε και το πρώτο σχόλιο !!!